Subway

Jag måste säga att jag tycker att Subway är ganska bra skit, god mat, snabbt, bra service etc. etc. Mackorna är dock riktigt dyra, om man jämför med exempelvis en skogaholmslimpa och en tub räkost så är det senare alternativet både billigare och mer mättande. Dock är Subwaymackorna mycket godare, varför jag brukar unna mig själv en sådan varje gång jag varit duktig och inte sagt något pinsamt på ett par dagar. Vanligen händer detta ett par gånger i månaden, om ens det.


Senast jag var där var det redan en hel hög med folk före mig i kön, vilket är ganska ovanligt för Subway - deras hutlösa priser beror nog på att restaurangen är ganska impopulär. Det var dock lunchtid och Subwaypersonalen slet som hundar för att göra allsortens mackor åt folket i kön, så även om jag var sist var jag säker på att jag snart skulle få beställa.

Jag brukar äta Spicy Italian, dels för att den är godast och dels för att namnet låter lite som en gladporrfilm, vilket ju är lite roligt.


<3


Strax framför mig stog dock en kund som uppenbarligen aldrig satt sin fot inne på Subway tidigare. Ni som brukar äta där vet sorten - de kan inte vilka sorters bröd som finns, de har ingen aning om vad skillnaderna är på de olika mackorna, de vet inte hur de olika dressingarna smakar, de vet inte namnet på alla grönsaker - de kallar saltgurka för bostongurka osv. osv.

Efter att ha väntat tålmodigt i en hel evighet var det äntligen min tur, efter att kretinet framför mig fått sin skinkmacka på vitt bröd med alla grönsaker.

- Hej, jagvillhaenspicyitalian, påparmesanbröd, medostochvarmskadenvara, allagrönsakerutomtomatochsaltgurka, vitlöksdressingsaltochpepparbrasåtack!

- Vi har tyvärr inget parmesanbröd kvar...Det kan tyckas småsint av mig att bli sur för en sådan sak, men eftersom jag bara unnar mig Subway när jag tycker att jag förtjänat det (eller inte orkar steka falukorv) så är det oftast vid speciella tillfällen som jag äter mackorna. Det ter mig ganska osannolikt att en av brödsorterna skulle ta slut mitt på dagen om inte Subway har extra få sådana limpor på lager bara för att jävlas.

FTFY, Subway.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0