Baklängesfilm

Vilken film du någonsin sett och tyckt varit bra som helst blir genast mycket bättre om man ser den baklänges. Se nedan för exempel.Jaws, eller Hajen som den heter på svenska, handlar nu om en haj som kräks upp människor tills de öppnar en strand.
The Shawshank Redemption, eller Nyckeln till Frihet, handlar nu om att Tim Robbins så gärna vill sitta i fängelse att han är beredd på att göra allt för att bryta sig in, till och med krypa genom ett rör med bajs. (Intressant notis: The Shawshank Redemption gick nyligen om The Godfather på förstaplatsen på imdb.com, troligen tack vare den här tekniken. Folk ser om filmen igen helt enkelt.)Big Guns (pornografisk film med bara män) handlar nu om att man dammsuger sperma från en mans ansikte med en erigerad penis. I slutet blir alla cowboys.
Och Memento, slutligen, blir både logisk, kronologisk och lätt att titta på.


Kommentarer
Postat av: Christian

American History X handlar om en kille som blir nazist i fängelset.Pretty Woman handlar om en ung kvinnas som går från troféhustru till prostituerad.Äsch, inga höjdare, men jäkligt bra idé!

2010-09-25 @ 16:24:49
Postat av: Columbia.Scarface handlar om en man som återuppstår ur en fontän, en terminatorliknande man suger ut alla skott med en stor shotgun. Denna mannen är en total wreck och måste bli ren, han har massa skott i sig som många andra måset suga ut med pistoler, sen måste han blåsa ut alla kokani han har i näsan. När den processen är klar måste han ägna sitt liv till att suga ut kulorna som han satt i andra för att slutligen åka hem till sitt land igen där han måset göra sin sista rensning. sitt ärr, han måset slicka fitta för att han inte ska ha ett ärr längre........ eller?Mullholland drive handlar om... vadå?2010-10-13 @ 15:06:20
Postat av: Columbia

"Denna mannen" är alltså Montana tony, name the remember!

2010-10-13 @ 15:07:27
Postat av: Robin

Exakt så, jag gillart!

2010-10-26 @ 00:28:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0