Paradise Hell

Alternativ rubrik: Parabajs Hotel. Båda var ungefär lika dåliga/tråkiga, välj din favorit! Jag valde ovan för den mysiga paradoxens skull.

Om någon har missat det (hur det nu skulle kunna gå till) så har TV6 nyligen dragit igång en ny säsong av Paradise Hotel.


Så straight så det stänker om det.

För de som har missat det så är Paradise Hotel ett program där dumma människor helt oförtjänt får åka på semester till en tropisk plats där de gökar och bråkar i några veckor. Genierna på TV6 har lyckats göra det hela till en tävling på något vis, men jag vet inte riktigt vad den går ut på. Deltagarna pratar hela tiden om pakter hit och dit och alla försöker vara smarta och listiga och manipulativa, men det verkar gå sådär för det mesta, av det lilla jag har sett.

På något vis har TV6 dessutom lyckats få in Alex Schulman i det hela som programledare, och han sticker ut som en rollspelare på krogen med sitt bleka hästansikte bland alla brun-utan-sol-människor.


Paradise Hotel-deltagarna, med sin programledare, nu lite mer straight.

Det är såklart jättelätt att bara ropa avundsjuka åt mitt håll nu och sen gå vidare med sitt liv, och jag är såklart fruktansvärt avundsjuk på deltagarna - vem skulle inte vilja ta några veckors solsemester såhär mitt i en termin när den första snön precis har kommit?

Mitt problem med Paradise Hotel (och anledningen till att jag hatar programmet) är dock inte relaterat direkt till innehållet, svaret ligger snarare i TV6s tablå:


Ännu ett exempel på mitt slöa photoshopande, jag har bara en laptopmus att arbeta med, döm mig inte.

Som synes ligger Paradise Hotel mitt i kavalkaden av Simpsons på TV6 på kvällarna, och det är inte okej! Låt mina avsnitt av Simpsons of Family Guy vara ifred i framtiden, tack.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0